You appear to be from United States of America - please consider a regional EZEE site   

Les hva kunden sier om våre produkter og tjenester

daniella kunde af ezee e-sigarett "Jeg fik et godt tilbud på ezee-e og tænkte at det måtte prøves. Jeg har ikke kunnet finde en mentol smag til e-cigaretter, der matchede rigtige cigaretter. Jeg blev så glad da jeg tog det første sug, for her var absolut en vinder!  Men ak! - der var lige en smutter imellem... En der ikke virkede!!! Nej, nej, nej... Jeg måtte jo kontakte EZEE E... Og FANTASTISK service, siger jeg bare!!! Ingen slinger i valsen på nogen måder. Det er dejligt med en sælger med samvittighed! Jeg bliver absolut hængende som kunde her! God smag, gode priser, hurtig levering og fantastisk service!!! Man kan ikke forlange mere! :)"
Daniella Hansen, Nyborg (24MG Mentol)
Bent kunde af ezee e-sigarett

"Det har været en god oplevelse for mig ved brug af EZEE , god service , kvik levering af produktet , god smag og masser af røg".
Bent Hansen, Haderslev (16MG Tobak)

Jesper kunde af ezee e-sigarett "Var til påskefrokost hos min svigerinde, og der blev delt ezee-e cigaretter ud, som 'gæste-smøger'.
Jeg var solgt med det samme og bad hende om at få bestilt mig nogle, hurtigst muligt! Det var jo så påskelørdag og jeg havde dem allerede onsdagen efter!
Det er så fedt, at ha' en e-smøg til aflastning fra de rigtige cigaretter, og de her er gode nok til, at de rigtige måske helt kan droppes! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har handlet her! Og så er jeg helt slået omkuld, af den hurtige levering!"
Jesper Madsen, Ringe (24MG Tobak)
Ulla kunde af ezee e-sigarett

"Jeg er så positiv og glad for ezee-e, da produktet lever op til beskrivelsen af det. Man slipper for besværet med batteri-opladning. Smagen er fuldt ud ligeså god som en almindelig cigaret.
Jeg har sparet mange penge, ved at benytte ezee-e, og jeg har anbefalet det til venner og familie".
Ulla Simon, Helsingør (24MG Mentol)

Michael kunde af ezee e-sigarett "Jeg har prøvet forskellige E-cicaretter, men er altid vent tilbage til alm. smøger for det var for besværligt med E-smøger de skulle lades og fyldes med væske. men så prøvede jeg EZEE E-cigaretter, og det er nemt. Bare tage EZEE E ud af hylsteret og den er klar til brug".

Hilsen en tilfreds kunde
Michael Mänecke, Låsby (Mentol 24MG)
Else kunde af ezee e-sigarett "EZEE-E cigaretter er klart det bedste alternativ til rigtige cigaretter, for mig! Har prøvet næsten alle substitutter, uden held. Efter at have røget "prøvepakken" tror jeg på det. Har nu bestilt et større parti, som jeg er sikker på vil glæde både mig selv og mine børn. Bare tanken om, at kahytten på min sejlbåd nu er røgfri.... Samtidig har jeg oplevet en usædvanlig god kundeservice, med hurtig levering. Absolut topklasse".
Else Mørk, Viborg (Tobak 24MG)
Claus kunde af ezee e-sigarett

Blev forelsket fra første sug :)
Endelig en e cigaret der virker og smager som den skal. Ikke al det der filter skift, væske påfyldning og opladning.
Bare ryg og smid ud sammen med brugte batterier. Det er EZEE ;)
Kæmpe tak til Jes for et super produkt og en fantastisk service.
Claus Jacobi, Espergærde (Tobak 16MG & 24MG)

Hanne kunde af ezee e-sigarett "Vi blev trætte af normale e-cigaretter: påfyldning, opladning og den brændte smag man fik i munden efter længere tids brug. Da vi så et opslag på Facebook måtte vi prøve det - og det var godt.  Efter blot et par dage kom de med posten, og så skulle vi i gang med at finde ud af hvordan tingene hang sammen. Det behøvede vi dog ikke. Den pakkes bare ud og så var klar til brug. Vi ryger både mentol og tobak, så det som glædede os var, at smagen og mængden af røg er overvældende! Nu er det endelig slut med bøvlet, og den grimme smag i munden.."
Morten og Hanne Christiansen, (Tobak & Mentol 24MG)